pear logo

PEAR Kids Conceptstore

PEAR Kids Conceptstore houdt zich bezig met het verkopen van duurzame kinderkleding, speelgoed en andere accessoires. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen op zoek naar duurzame artikelen, zo ook naar kleding en speelgoed die op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Sinds de geboorte van dochter Lott (2) en zoon Vigo (1), is bij Annette de passie voor kinderkleding ontstaan. Zij is zich vooral meer gaan verdiepen in duurzame kleding, speelgoed en de inkoop ervan. Toen ze te horen kreeg dat het oude pand van Taska Accessoires in de binnenstand van IJsselstein vrijkwam, was ze gelijk verkocht.

pear

De PEAR Kids Conceptstore

Op 28 augustus 2021 opende PEAR Kids Conceptstore haar deuren. In IJsselstein wonen veel jonge gezinnen, maar veel (duurzame) kinderkledingwinkels zijn er niet. Voor Annette reden genoeg om een winkel te openen waar je terecht kunt voor kleding, schoenen, speelgoed, speentjes, cadeaus voor toekomstige mama’s en nog veel meer prachtige producten. Het is voor haar van belang dat de items van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerd zijn. Zo vervaagd de kleding niet na één keer wassen, gaat het langer mee en kunnen er daardoor zelfs meerdere kindjes plezier van hebben.

Duurzame merken

PEAR Kids Conceptstore verkoopt meerdere hippe kindermerken zoals, Sproet & Sprout, Mini Rodini, House of Jamie en Maed for Mini. De merken staan bekend om hun duurzaamheid. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van biologisch katoen. Dit wordt op een verantwoorde manier geteeld, wat inhoudt dat er geen giftige pesticiden of andere mogelijke chemicaliën in terecht komen. Bovendien zijn er strikte richtlijnen rondom het transporteren en kweken van biologisch katoen. Niet-duurzame kinderkleding kan schadelijk zijn voor de gevoelige huid, maar bij PEAR kun je met een gerust hart kinderkleding kopen voor je kleintjes.

duurzame laarsjes

De winkel

In Annette’s winkel vind je voor ieder wat wils! De winkel is zelfs voorzien van een speciaal hoekje waar kinderen kunnen spelen. Zo blijft het winkelen voor iedereen leuk. Twijfel niet en neem vooral een kijkje in haar kinderkledingwinkel of op de webshop www.pearconceptstore.nl.