Planten aan de muur Greenlike

Planten aan de muur

Nederland wordt steeds groener! Neem als voorbeeld de enorme run op sedumdaken en groene wanden outdoor. Ook gemeenten doen hier maar wat graag aan mee en ook de overheid doet de nodige duit in het zakje. Kijk maar eens wat vaker naar buiten op de snelweg. Een geluidswal wordt steeds vaker voorzien van planten, waar dit vroeger nog van beton en glas werd gemaakt. Maar dat vergroenen kan ook heel goed in de kantoortuin of bij je thuis worden toegepast. Denk maar eens aan planten aan de muur. In dit artikel vind je enkele voorbeelden van GreenLike.nl.

Levend plant schilderij

Let op! Het gaat hier om levende planten! Niet te verwarren met de 1000 en 1 nep varianten die er op het net rond zwerven. Wil je echt uitpakken met levend groen in huis of op kantoor dan is een levend plant schilderij de oplossing. Ook zijn er oplossingen om te werken met (IJslands) mos maar dit geeft een hele andere uitstraling en werking. In de afbeelding zie je een LivePicture L in zilvergrijze uitvoering. Deze schilderijen zijn voorzien van cassettes welke tot 3 Γ  4 weken gelijkmatig water afgeven.

Planten aan de muur schilderij

Planten aan de muur

Op de bovenste afbeelding in deze blogpost zie je een voorbeeld van een Livepanel Pack. Dit kun je een groene muur of wand noemen en zoals de Engelse zouden zeggen ‘a beautiful green wall’. Dit systeem bestaat hoofdzakelijk uit cassettes welke aan elkaar geschakeld zijn. Op deze manier heb je Γ©cht een wand met planten aan de muur. Ook dit systeem voorziet geleidelijk in water. Je kunt zelf de planten kopen of deze mee bestellen. Met dit product creΓ«er je echt een levende groene wand!

Planten aan de muur greenwall

Green Wall thuis of op kantoor

Met deze green wall komen design, groen en innovatie samen. Deze room divider kan aan beide kanten planten dragen en is een plantenmuur op zichzelf. De LiveDivider is modular te schakelen en bestaat uit 3 delen. Deze green wall heeft geen pomp en dus ook geen stroomdraad. Op deze manier kun je deze overal neerzetten en heb je gelijk groen resultaat. Op dit moment is deze LiveDivider van GreenLike in zwart en wit leverbaar.

Wil jij ook planten aan de muur?