Meyersan Furniture Rental Netherlands

Meyersan Furniture Rental: Tijdelijke inrichting met een sociaal en circulair randje

Meyersan Furniture Rental is niet zomaar een meubelverhuurbedrijf. Ze bieden tijdelijke huisinrichting voor expats, diplomaten en studenten, met een unieke twist. De meubels die ze verhuren zijn antiek, vintage en design, wat een vleugje klasse aan elk interieur toevoegt. Maar wat dit bedrijf echt bijzonder maakt, is hun sociale missie!

Meyersan Furniture Rental wordt gerund door Maarten Meyer en wordtย beheerd door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hun pand in Rotterdam heeft een werkplaats en opslag waar meubels worden gerepareerd en opgeknapt. In dit sociale atelier dragen ze bij aan hergebruik en verduurzaming. Wat maakt dit verder nog speciaal? Je leest het hier.

Meyersan Furniture Rental

Meyersan Furniture Rental richt zich op tijdelijke meubelbehoeften in Nederland. Wat hun aanbod onderscheidt, is het gebruik van unieke items welke gecombineerd als pakket worden verhuurd. Hierdoor krijgen klanten de mogelijkheid om hun tijdelijke woonruimtes te voorzien van unieke meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Samen met hun klanten wordt een interieurplan opgesteld. Daarin wordt niet alleen gedacht aan meubilair maar ook huishoudelijke apparaten, bestek en bijv. glaswerk.

Een sociaal hart

Wat Meyersan Furniture Rental echt onderscheidt, is hun toewijding aan sociale inclusie. Binnen het bedrijf werken alleen maar leuke mensen. Ieder heeft zijn eigen verhaal en is een ware toevoeging aan het team. Dit sociale aspect van het bedrijf draagt bij aan de gemeenschap en maakt de huur van meubels bij Meyersan Furniture Rental nog waardevoller. In team verband werken zij dagelijks aan het opknappen van meubels in alle kleuren van de regenboog.

Furniture Rental for Expats

Circulaire duurzaamheid

Een ander belangrijk kenmerk van Meyersan Furniture Rental is hun betrokkenheid bij circulair ondernemen en duurzaamheid. In hun pand zit een werkplaats en opslagruimte waar al het meubilair wordt opgeknapt, opgelapt en wordt opgeslagen. Hรฉt team draagt bij aan de levensduur van de meubels/materialen en voorkomt verspilling. Bovendien accepteert het bedrijf donaties van meubels en biedt het gratis ophaaldiensten aan, waardoor ze een belangrijke rol spelen in het verminderen van afval en het promoten van hergebruik. Kortom; bij Meyersan staan mens, meubel en een betere wereld centraal!

Samenvattend

Meyersan en Furniture Rental Netherlands biedt niet alleen stijlvolle tijdelijke huisinrichting voor expats, diplomaten en studenten, maar heeft ook een diepgaande sociale missie en draagt actief bij aan circulaire economie en een duurzaam Nederland. Als je op zoek bent naar meubels met een verhaal en positieve impact, dan is Meyersan Furniture Rental de juiste keuze. Absoluut een aanrader! Neem maar eens een kijkje op รฉรฉn van hun websites.

Website: furniturerentalnetherlands.nl