Dutch Hypocrite Team

Over ons

Leer ons kennen!

Wij zijn Dutch Hypocrite. Opgericht in 2019 en nog steeds houden we onze lezers wekelijks up to date. Ons doel is om duurzaamheid in een modern jasje te steken. Dutch Hypocrite is onderdeel van een groter geheel genaamd New World Ninjas. Deze organisatie houdt zich bezig met duurzame en innovatieve projecten, producten en diensten. Daarin zijn de Ninjas op zoek naar ‘de nieuwe manier’ van duurzaam ondernemen en het bereiken van circulaire economie. De rol van Dutch Hypocrite in dit geheel is het bundelen van informatie rondom duurzaamheid, innovatie en de diensten en producten daaromheen.

”Waarom hypocriet?’‘ Zijn we dat niet allemaal een beetje? Uit onderzoek is gebleken dat behoorlijk veel mensen het nut inzien van verduurzamen en dit ook best willen doen. Als er in hetzelfde onderzoek wordt gevraagd; wat nou als dat extra geld kost? Dan haken plots een hoop mensen af. Mensen blijven mensen. Maar hoe krijgen we de boel dan wel in beweging? Misschien moeten duurzame oplossingen wel betaalbaar gemaakt worden. Wat de oplossing ook is, wij van Dutch Hypocrite gaan het hier onder de loep nemen!

Wat doen wij?

We houden ons voornamelijk bezig met bloggen en Instagram. Deze blogs gaan over onderwerpen die duurzaamheid en innovatie betreffen. Ook is op onze website een webshop te vinden waar we biologische kleding verkopen. We zijn druk bezig om onze kanalen van bijpassende content te voorzien.

Redacteur

Deze diehard hypocriet staat standaard in de startblokken om te rocken. Naast initiatief zoekt nemer is Wouter ondernemer en een beetje gek, heeft een klein hart en soms een grote bek.

Creator

Nieuwsgierigheid is bij ons Carola van Jaarsveld. Haar groene ervaring sluit naadloos aan bij Dutch Hypocrite. Informatie zuigt ze op als een spons vandaar de gelijknamige bijnaam.