Metiez Mos Creaties Wanden

Metiez: Mos stylisten

“Iedere dag de wereld een stukje groener maken.” Daar houdt Metiez zich mee bezig. Dit doet het bedrijf door onderhoudsvrije mos wanden, schilderijen en meer te ontwerpen. Dé drijvende kracht achter Metiez zijn Anja en Hans Westerduin. Voordat Anja starte als échte Mossdesigner eind 2017  was zij ruim 32 jaar werkzaam in de cosmeticabranche. Hans, overigens haar partner in crime, werkte jarenlang in leidinggevende functies binnen groene bedrijven. Een gouden, of in dit geval een prima groene combinatie! Vanuit het hoofdkwartier in Wamel werken zij dagelijks samen met hun team aan de mooiste mos-creaties.

Groene wanden als decoratie

Groen aan de muur wordt als maar hipper! Zo ook mos wanden en schilderijen. Deze komen helaas ook in veel plastic varianten. Gelukkig zijn er bedrijven als Metiez die dit doen met daadwerkelijk het natuurproduct. Deze mos schilderijen en mos wanden worden volledig in Nederland geproduceerd. Wat ons betreft ook een pluspunt. Metiez levert aan bedrijven maar ook aan particulieren. Kijk maar eens op deze website. Hier staan enkele modellen op een rijtje.

Vandaag de dag bevinden wij ons steeds minder in de natuur terwijl de wetenschap ons vertelt dat wij mensen een hang hebben naar leven! Naar frisse lucht, naar uitzicht en naar groen. Bij Metiez weten we dan ook: groen maakt gelukkig! Metiez.com

De voordelen van mos

Mos ziet er niet alleen erg fraai uit, het is ook nog eens makkelijk te onderhouden. Waar andere natuurproducten regelmatig water en zonlicht nodig hebben, is mos 100% onderhoudsvrij. Doordat het een eenmalige aanschaf betreft, kan dat erg interessant zijn. Planten aan de muur blijven nou eenmaal voor altijd. Zo’n mos-creatie is dan ook een goede optie als duurzame blikvanger in de ruimte. Want laten we eerlijk zijn; welk bedrijf wilt er nou geen duurzame uitstraling?

Metiez Design

De creaties van Metiez

Naast de unieke moscirkels biedt Metiez ook mosmuren, mossdividers, kokedama’s en jungle walls aan. Echter is niks te gek bij Metiez; je kunt ook je custom idee aandragen. Daar weten zij wel raad mee! Of het nou een grootschalig of klein project is, Metiez laat zich graag uitdagen. Mocht je interesse hebben in een unieke moscreatie, bekijk dan hier alle producten.