CityCharge – de lantaarnpaal van de toekomst

In het klimaatakkoord staat dat vanaf 2030 alle nieuwe auto’s in Nederland een elektromotor moeten hebben. Om alle elektrische auto’s tijdig te kunnen opladen, zijn er – alleen al in Nederland – vóór 2030 ongeveer 1,7 miljoen laadpalen extra nodig. Dat zijn omgerekend zo’n 600 laadpalen per dag. Dutch Charge biedt met de CityCharge lantaarnpaal de oplossing!

De onopvallende laadoplossing voor de openbare ruimte

Doordat er de komende jaren meer EV’s zullen rijden, neemt de vraag naar laadpunten logischerwijs ook toe. Echter is er niet altijd ruimte om overal laadpalen te plaatsen. Om dit probleem te tackelen heeft Dutch Charge de CityCharge lichtmast ontwikkeld. Deze mast bevat een ingebouwde laadstation voor elektrische auto’s. Op deze manier kunnen er meer laadpunten worden gerealiseerd, zonder dat het extra ruimte kost.

citycharge lantaarnpaal

Dutch Charge

Dutch Charge heeft als missie om elektrisch rijden zo zorgeloos mogelijk te maken, zowel thuis en op kantoor als onderweg. Inmiddels heeft Dutch Charge al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, revitalisatie en renovatie evenals het uitrollen van ondergrondse infra projecten van glasvezelprojecten. Hierdoor zijn ze voor de gehele vastgoedsector de ideale dienstverlener als het aan komt op laadstructuur en laadstations voor elektrische auto’s.

Denk jij dat de CityCharge lantaarnpaal oplossing biedt voor het laadprobleem?

Bron: CityCharge