Robin Hoodie idee DH

Robin Hoodies upcoming

Robin Hoodies – Upcoming designs | Nu het verhaal achter Robin Hoodie de wereld in is wordt het tijd om actie te ondernemen. Lekker clichΓ©, een goed begin is het halve werk, nou het plan staat nu de rest nog. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan het webshop gedeelte van Robin Hoodie met als laatste halte nieuwe ontwerpen!

Nieuwe Robin Hoodies

Hier houden wij het graag transparant want dat is zo 2020 πŸ™‚ en bovenal onze instelling. Zo laten wij gewoon een paar schetsen aan jullie zien, en ja het zijn nog geen hoodies. Dat is zo fijn aan schetsen het hoeft niet gelijk 100% goed te zijn, eerst maar eens wat ideeΓ«n op papier of in dit geval beeldscherm. De aankomende dagen gaan wij hier keuzes maken en de beste ontwerpen in de webshop plaatsen.

Robin Hoodie Nieuw DesignToch laten wij jullie graag nog een beetje in spanning, dat kan immers ook leuk zijn πŸ™‚ Welke ontwerpen het zullen worden is sowieso een verrassing maar dat het hoodies zullen zijn lijkt ons logisch. Wel kunnen we verklappen dat we wat kleur gaan toevoegen aan de kleding.

Robin Hoodies zoekt goede doelen

Waarom dan kleur toevoegen? Wat ons betreft past dit mooi bij het doel van Robin Hoodie namelijk het goede doel. Welke doel dit zal zijn is nog niet bekend maar hoe dan ook, wij zullen bijdrage aan een kleurrijkere wereld. Binnen korte tijd kunnen Robin Hoodie dragers goede doelen aandragen en meestemmen. Aan het eind van 2020 doneren wij alle inkomsten van Robin Hoodie aan dit goede doel.

“Met het kopen van een Robin Hoodie steun je een goed doel, welke dit zal zijn bepalen alle kopers, jij stemt mee”

Blijf ons lekker volgen via onze site of Instagram want ook in 2020 gaan er nog een hoop spannende dingen gebeuren. Naast onze kleding staan er meerdere toffe projecten in de wachtrij, 2020 wordt een erg tof jaar voor Dutch Hypocrite & Robin Hoodie. Stay Tuned voor meer…