New DH!

Dutch Hypocrite – Ain’t we all | Er staat weer nieuwe kleding in onze shop dames, heren, jongens en meisjes. Zoals jullie van 2019 van ons gewend zijn simpel, zwart/wit en voor 80% van biologisch katoen. In 2020 gaan we er een flinke schep bovenop doen met nieuwe ontwerpen en opzoek naar nieuwe leveranciers en innovatieve ontwerpen. De handjes gaan daarom ook flink uit de mouwen en januari staat in het teken van Takeover!

Dutch Hypocrite Takeover

Op dit moment is de hoeveel ontwerpen in onze webshop nog wat mager maar de nieuwe kleding waaronder onderstaande lijn Takeover gaan daar verandering in brengen. De aankomende weken zullen met dit ontwerp verschillende nieuwe kledingstukken gelanceerd worden. Want ook met dit ontwerp zijn de mogelijkheden eindeloos. En waarom koop je dan Dutch Hypocrite Takeover? Biologische kleding om toch iets goed te doen!

Nieuwe Dutch Hypocrite kleding

Voor de bezoekers/lezers die het nog niet weten; Dutch Hypocrite werkt op haar manier aan een duurzame toekomst. Wij zijn in 2019 gestart met de verkoop van biologische kleding vervaardigd in Duitsland en proberen zo geld te verzamelen voor nieuwe producten, projecten en innovatie op het gebied van duurzaamheid. Wij proberen het duurzaam ondernemen uit en zijn continue opzoek naar verbetering om ooit te eindigen op 100%.

Dutch Hypocrite Basic 2.0

Naast de nieuwe kleding Takeover staan er ook weer nieuwe producten van onze basic lijn in onze shop. Het basis ontwerp is bij ons altijd zwart/wit maar je kunt nu ook andere kleuren uitkiezen. Let vooral op de achterkant van de kleding want dit is een combinatie van de Basic 1.0 met de Takeover lijn, aardig tof!

Nieuwe Dutch Hypocrite Basic 2.0

“Met het kopen van Dutch Hypocrite kleding steun je duurzame innovatie projecten binnen Nederland.”

Blijf ons lekker volgen via onze website of Instagram want in 2020 gaan er nog een hoop spannende ontwerpen onze shop binnen wandelen. Naast onze kleding zijn staan er meerdere toffe projecten in de pijplijn, 2020 wordt een erg tof jaar voor Dutch Hypocrite. Stay Tuned voor meer nieuws!