love-tomorrow-festival.jpg-1

Love Tomorrow: Samen naar een duurzame wereld

Tijdens Love Tomorrow werden de gasten ondergedompeld in een wereld vol innovatie en inspiratie. Het kleine zusje van het internationaal befaamde muziekfestival Tomorrowland richt zich op het samenbrengen van mensen die de wereld willen verbeteren. Op deze dag kwamen sprekers, dj’s, kunstenaars en gasten bijeen om de wereld op een moderne en leuke manier een betere plek te maken. Wij van Dutchhypocrite moeten hier natuurlijk over praten, een duurzaam festival is namelijk iets prachtigs!

Laat je inspireren over de toekomst

Op 27 juli 2023 vondt de tweede editie van Love Tomorrow plaats. Net als Tomorrowland speelde het festival zich af op het festivalterrein van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom, België. Gasten werden verwend met vijf podia die een gevarieerd aanbod hadden met programma’s. Met meer dan 30 sprekers en opinieleiders was er voor ieder wat wils. Interactieve panelgesprekken met sprekers laat de gasten mee doen en denken aan een duurzame toekomst.

Love Tomorrow biedt ook een Job Fair. Mensen kunnen op deze manier kennis maken met innovatieve en duurzame bedrijven, waar ze eventueel aan nieuwe carrièremogelijkheden kunnen ruiken. Naast alle innovatieve onderwerpen staat de organisatie natuurlijk bekend om zijn grote elektronische festivals. Daarom, om het festival sfeertje te behouden, sluit Love Tomorrow het festival af met optredens van dj’s Joris Voorn en Ida Engberg.

Bron: www.lovetomorrow.com

Ontwikkel jezelf en de wereld

Het festival staat niet alleen voor het ontwikkelen van een duurzame planeet, het staat ook voor persoonlijke ontwikkeling. Het hele festival heeft een sfeer die rust en vrede uitstraalt. Laat al je zorgen even los en geniet van het moment. Je kunt pas van de aarde houden als je van jezelf houdt! Hou jij van plezier, rust en genot? Heb jij graag het gevoel dat je wat aan de samenleving bijdraagt? Hou jij ervan om jezelf tussen de mensen te mixen? Love Tomorrow biedt jou de kans aan om dit in een prachtige festival mee te maken.

Onderwerpen als regeneratie, psychologie, financiën, architectuur en zelfs mode komen aan bod. Zo kun je als gast zelf een gezonde combinatie tussen persoonlijke en duurzame ontwikkeling creëren.

Bron: www.lovetomorrow.com

Duurzaamheid, waar vind je dat?

De tweede editie van Love Tomorrow speelde zich af op 27 juli op het Provinciaal Recreatiedomein de Schorre in Boom, België. Omdat het evenement in dezelfde week plaats vond als het grote Tomorrowland, werd zo ongeveer de helft van het terrein gereserveerd voor Love Tomorrow. Klik op de video onder deze tekst om een sfeerimpressie te krijgen van de versie uit 2022.

 

Kan je, net zoals ons, maar niet genoeg informatie krijgen over love tomorrow? Lees dan hier verder. Wij hopen op nog een duurzaam festival in de toekomst!